240425 Idag har vi varit hos Miriam Höllmner med Minerva, Madonna och Nova för HCM scanning. Allt såg bra ut så nu blir det utställning nästa helg sedan ska Madonna och Nova åka på date <3

240419 Vi väntar kattungar mellan Ginny och Uriel Medicat*SK aka Bruno. Kattungarna väntas komma slutet av vecka 22, början av vecka 23. Tack fina Jessica S*Legend Zelda för förtroendet att få låna Bruno.


240314 Idag har vi varit hos Miriam Höllmner på Öresundsveterinären i Lund och gjort HCM scanning på Ginny. Allt såg bra ut så nu ska fröken få gå på date vid nästa löp. 


240309 Förra helgen var i i Dragör med Ginny och Minerva. På lördagen fick Ginny cert CACS och Minerva blev Junior Champion. På söndagen blev Minerva Ex 1 och Ginny blev äntligen Supreme Champion.


Nu ska Ginny HCM scannas och om allt ser bra ut så ska hon paras vid nästa löp.


För Minerva, Madonna och Nova så ska de HCM scannas i april och därefter på utställning hos SVISS i maj. 


240226 Vilken helg vi haft på SW i Örebro. Träffat härliga kompisar och sett en massa vackra katter.

Ginny fick cert i klass 3, var uppe till nomineringen men stannade där. Minerva blev Ex 2, de var 3 honor i klassen och totalt 5 juniorer. Nu laddar vi för nästa helg i Dragör.


240219 Helgen som kommer ska vi göra debut på Scandinavian Winner, denna gången går den i Örebro. Med oss har vi Ginny och Minerva.


240204 Dagen har vi tillbringat i Hedehusene med Ginny, Minerva, Madonna och Nova. Det var en 2 certs utställning med en utställning på förmiddagen och en på eftermiddagen. Madonna hade konkurrens på båda utställningarna men slog till med att vinna klassen på båda. Minerva blev ex 1 och var uppe till nominering men stannade där. Ginny och Nova var hos samma domare, Ginny fick cert och Nova blev Ex 1 på båda utställningarna. Ginny blev Biv-T på eftermiddagen. Båda var uppe till nominering men stannade där.

Vi är så stolta över våra katter hur de sköter sig, Madonna var lite stressad på förmiddagen men hon klarade det galant.

Tack Ulrika och Christian för att ni ställer ut Madonna och Nova, ni gör det perfekt <3


240131 Minerva kom på 19:e plats på Sveraks Årets Katt lista för kattungar/juniorer, så glada för hennes placering.


231213 Sista utställningen för året är avklarad med en helg på Ädelkattens utställning i Göteborg. Ginny fick cert i klass 3 båda dagarna med väldigt fina bedömningar, var uppe till nominering men stannade där.

Minerva fick Ex 1 båda dagarna med lovande bedömningar. Minerva blev även nominerad båda dagarna och var jätteduktig i panel och tog allt med ro. Hon växer som bara den och väger mer än både sin mamma och halvsyster, undrar vart detta ska sluta.


Nu håller vi juluppehåll med utställningar och planerar in utställningar i februari och mars till en början.


231113 Helgen har vi tillbringat i Vårgårda. Ginny har fått väldigt fina bedömningar båda dagarna och fått cert i klass 3. Var uppe till nominering på lördagen men inte på söndagen p.g.a sin pälskondition men den är på gång.

Minerva har också fått väldigt fina och lovande bedömningar båda dagarna. Minerva blev även BIV-total båda dagarna och slog 3 katter i detta.

Nu laddar vi för Ädelkattens utställning i december.


231015 Vi har fått beviljat tillstånd att bedriva kattuppfödning från Länsstyrelsen enligt 6 kap 4 § djurskyddslagen


230927 I söndags begav vi oss till Köge i Danmark, med oss hade vi Minerva, Madonna och Nova. 2 utställningar på samma dag. På förmiddagen så gick Minerva och Madonna hos amma domare, båda fick Ex 1 och Madonna slog till med att bli nominerad. Nova fick Ex1 hos sin domare. Madonna skötte sig så fint i panelen, fick inga röster men så glada vi var.

På eftermiddagen gick alla hos varsin domare, de fick Ex 1 men inga nomineringar.

Alla 3 fick fantastiska bedömningar med lovande ord hos alla domarna. Madonna och Nova var så lugna i sin bur. Bara Minerva som håller på i sin bur.

Tack Ulrika och Christian för att ni visade upp dem så fint. Ulrika kan fortfarande hur man preparerar en katt trots att det är 10 år sedan sist hon var iväg på utställning.

Nu planerar vi framåt vilka utställningar vi ska åka på, ska bli så roligt att följa dessa små.


230918 Helgen har vi tillbringat i Västra Frölunda på Västsvenska Kattklubbens 3-certs utställning. Det var första gången Minerva både bodde på hotell och var på utställning. Fröken tog det bra att bo på hotell, det var Ginny som tyckte det var lite jobbigt med att behöva bo tillsammans med Minerva. Valde att ha dem i varsin bur p.g.a. att Ginny var sur på lillfisen. Ginny är van att vara iväg och det tog ett tag innan Minerva kunde koppla av. Tack min dotter Madeleine för att du var med oss hela dagen <3

På lördagen så fick Ginny sitt sista cert i klass 5 och blev Grand Internationell Champion, hon är inte i utställningskondition, saknar päls men den är på väg så det inte blev några cert i klass 3 men fått jättefina bedömningar så med päls på plats så ska det inte vara några problem.

Minerva skötte sig jättebra, fick fina bedömningar hos alla 3 domarna. Lördagen så blev hon ex 3 hos första och ex 2 hos andra. Söndagen var jag så säker på att hon skulle bli ex 3 så när Luigi berättar vem som blev ex 2 och ex 3 och det visar sig att Minerva blev ex 1 så blev jag så glad, sedan slår hon till och blir BIV-T. Husses lilla apa som hon heter ibland här hemma hade lattjo lajban i buren på söndagen när jag jobbade i sekretariatet så all sand, vatten var inte där det skulle :) tur för henne så kunde hon koppla av efter ett tag så nu hoppas jag att det går bra på söndag när vi ska till Köge med henne tillsammans med Madonna och Nova.


230910 I måndags den 4/9 kastrerades Molly. Allt har gått jättebra och såret läker fint. Molly har gett oss 6 underbara kullar med fantastiska ungar. Nu ska hon få njuta av livet hemma hos oss som extra mamma till Ginny och Minervas framtida kattungar.


230818 Idag har Nikki flyttat till Nina och Tim, kommer att heta Nikki. Nikita har flyttat till Ebba, Nikita kommer att kallas Zelda. Nala har flyttat till Sebastian och Maja samt Lyckohjärtats Kendall "Stella", Nala kommer att kallas Lexi.

Madonna och Nova har flyttat hem till Ulrika och Christian, de kommer vi att träffa mycket då Madonna och Nova bor på foder hos Ulrika och Christian. Vi kommer även ses en del på utställningar framöver.


Jag är så tacksam att våra små fått så bra hem, de kan inte få bättre slavar som gör allt för dem.


230816 Idag har Ginnys kattungar varit hos veterinären. Allt gick jättebra och de undersökte rummet noga.


230813 Nya foto på Ginnys kattungar, sista bilderna innan de ska flytta. På fredag flyttar de hemifrån till sina nya slavar. Tur vi har Minerva kvar så det inte känns så tomt här hemma. Blev nya foto på Minerva och Madonna med.


Fått härliga foto och videos från Marley. Han trivs som bara den hos Marinette och Niclas och blir bortskämd som prinsen han är. Så roligt när man får uppdateringar om ens små hjärtan.


230810 Idag har Mowgli flyttat till Marinette och Niklas. Mowgli kommer att kallas Marley. Vi önskar dem lycka till med prinsen.


230810 Idag har Mowgli flyttat till Marinette och Niklas. Mowgli kommer att kallas Marley. Vi önskar dem lycka till med prinsen.


230808 Idag har Mollys kattungar varit hos veterinären. Allt gick jättebra och de var så lugna där.


230807 Nya foto på kattungarna, sista fotona på Mollys kattungar. Imorgon ska de till veterinären för sista check innan flytt.


230730 Nya foto på kattungarna, om 1,5 vecka flyttar första till sitt nya hem. Gäller att mysa med dem så mycket vi kan, om de har tid med oss förstås.


230724 Nya foto på kattungarna som redan blivit 11,5 vecka och 10,5 vecka. Vart tar tiden vägen...snart flyttar första.


230718 Nikki har idag blivit tingad.


230716 Nya foto på kattungarna, nu går de fritt i hela huset. Äter inte längre babymousse utan äter vanlig blötmat. Torrfoder äter de som tidigare.


230711 Mollys kattungar har idag varit hos veterinären och fått sin första spruta. De var så duktiga och sa ingenting. Nu tar vi ledigt resten av dagen.


230710 Nala har idag blivit tingad. Nu har vi nya foto på kattungarna.


230704 Mowgli har idag blivit tingad.


230703 Nya foto på kattungarna. Intresse finns för Nala, just nu inga kattungar tillgängliga.


230702 Nikki har idag blivit reserverad.


230701 Nikita har idag blivit tingad.


230627 Vi har fått en avbokning, för rätt hem finns en hona tillgänglig. På söndag den 2/7 vet jag vilken hona som finns tillgänglig.


230626 Nya foto på kattungarna. Nu har vi bestämt namnen på kattungarna. Mollys kommer att heta: Minerva, Madonna och Mowgli.

Ginnys kommer att heta: Nala, Nikita, Nova och Nikki.


Ibland så blir det bara så bra även om man inte tänkt så från början. Vi har bestämt att sätta 2 honor på foder hos Ulrika och Christian. Det är Madonna och Nova som kommer att bo hos dem, Ulrika och Christian kommer att ställa ut båda och det ska bli så roligt att följa dem på utställningar framöver.


230618 Nya foto på kattungarna. Nu äter alla bra av babymoussen och går fint på lådan. Det är så underbart att se att leka tillsammans. Vi har bestämt oss för att inte behålla Ginnys lilamaskade då hon inte får markeringarna för utställning.


2306011 Nya foto på kattungarna, intresse finns för alla kattungarna. Nu har alla börjat äta babymousse och det går jättebra. Mollys kattungar äter det direkt och Ginnys börjar förstå vad man kommer med. Några namn är klara, vi fortsätter fundera på bra namn till de sista.


230605 Ibland så känner man sig så säker på färgerna men får ändra mig angående Mollys hane, han är blåmaskad. Han är så mörk på kroppen så jag har blivit lurad av det men när jag kollade dem alla tre tillsammans så ser man att han är blåmaskad.


230604 Nya foto på kattungarna, intresse finns för alla kattungarna.


230601 Jaguar har blivit kastrerad och kommer att övergå i fodervärdens ägo. Tack fina Ellinor för att du tar hand om Jaguar så väl, han har bästa hemmet hos dig och Chinzia.


230528 Lite foto på de små, gick lite lättare att fotografera Mollys men Ginnys var inte lätt. Vi kommer att behålla den blå honan efter Molly och kommer ha kvar den lilamaskade från Ginny tills jag vet hur hennes markeringar blir. Mollys hane visar sig få en framkil så han kommer att bli en supermysig sällskapskille. Mollys bruna hona blir lite hög bak men är symmetrisk, får avvakta hur det blir för utställning.

Ginnys kattungar är lite svårare att se så ge det lite mer tid att se vad det blir.

Intresse finns för alla kattungarna.


230522 Vi har fått kattungar mellan Molly och Jaguar den 4 maj, det blev 3 honor och en hane. Tyvärr så klarade vi inte en hona. Honorna blir en brunmaskad och en blåmaskad och hanen blir brunmaskad.


Ginny och Jaguar fick 4 kattungar den 11 maj, det blev 4 honor. Ginny valde att föda i bolådan med sin mamma så jag fick flytta Mollys kattungar en stund. När Ginny var klar så hämtade hon Mollys kattungar så de har dem tillsammans i bolådan.


Molly och Ginny har delad vårdnad om de små. Det är så spännande att de fick 6 honor tillsammans och det ser lovande ut att vi kan behålla 2 honor. Det finns intresse för 3 honor utöver de vi vill ska stanna. Hanen kan man få anmäla sitt intresse för men honorna kommer vi att hålla på tills vi vet vad vi ska behålla och de som lämnat intresse vad de känner för.


Se fliken kattungar för mer information


230416 Vi väntar kattungar mellan Molly och Jaguar vecka 18, det kan bli brunmaskade och blåmaskade kattungar. Vi väntar även kattungar mellan Ginny och Jaguar vecka 19, det kan bli blåmaskade/lilamaskade samt blåtabby/lilatabby. Vi hoppas på att där finns en eller två honor som vi kan behålla.


Se fliken kattungar för mer information


230306 Helgen tillbringade vi i Dragör tillsammans med Ginny. Ginny fick cert båda dagarna med fina bedömningar. Söndagen blev Ginny nominerad, inga röster i panelen men så glada vi är för vår fröken som är så snäll att ha med.


230228 Idag har vi varit hos Miriam Höllmer på Öresundsveterinären i Lund och gjort HCM scanning på Odd Molly, Ginny och Jaguar. Alla hjärtan såg fina ut så nu kan flickorna åka på date hos Jaguar när de löper.


230218 Den 5 februari var vi i Dragör på utställning med Ginny. Det var en utställning på förmiddagen och en på eftermiddagen. På förmiddagen fick Ginny en väldigt fin bedömning men förlorade nomineringen mot en perser.

På eftermiddagen fick hon igen en väldigt fin bedömning med mycket beröm och vann nomineringen. Ginny fick inga röster i panelen men skötte sig så fint tillsammans med assistenten.


230204 Fick ny hemsideleverantör i november och har haft problem med att uppdatera hemsidan. Ha tålamod det kommer mer uppdateringar!


Lily flyttade till sitt för alltid hem och visade sig vara en hane och heter numera Leo.


Våra planer är att ställa ut Ginny i februari och mars därefter är tanken att para Odd Molly och Ginny med Jaguar.


221022 Sista helgen med Ginnys kattungar, nästa helg flyttar de till sina nya slavar. Nya foto finns under fliken kattungar. Vi kommer att njuta allt vad vi kan med dessa små.


221015 Nya bilder på Ginnys kattungar som hunnit bli 11 veckor. De ligger i soffan med oss och tittar på TV och lite i sängen. Sover oftast tillsammans i vardagsrummet antingen i soffan eller i klösställningen. De är så lika Ginny när de ligger i klösställningen, gärna med en eller båda tassarna utanför och ibland även huvudet hängandes utanför.


221011 Idag har Lily blivit tingad.


221005 Nya foto på Ginnys kattungar Lily finns tillgänglig för rätt hem, viktigast är att vi hittar rätt hem till henne än att hon ska flytta.


220925 Nya foto på Ginnys kattungar finns under fliken kattungar. Lily letar efter sitt hem att få dela sin kärlek med. Lily kan flytta tidigast den 29/10 och är till sällskap. Lily är en busig, härlig liten tjej som gärna ligger och myser hos en.


220921 Idag har Kylie flytta till Andreas. Vi önskar dem lycka till och om 6 veckor ska Lexus flytta till dem.


220918 Idag har Kendall flyttat till Sebastian. Kendall kommer att kallas Stella, vi önskar dem lycka till.


220917 Idag har Kenzo flyttat till Nadine, Andreas, Theodore och Lyckohjärtats Isolde "Kokos". Kenzo kommer att kallas för Simba, vi önskar dem lycka till.


220910 Nya bilder på Mollys kattungar och äntligen bilder på Ginnys kattungar. Lily får en vit svanstipp så vi har bestämt oss för att hon ska få hitta sitt för alltid hem.


220909 Det är med stor sorg vi idag har fått ta förväl av vår drottning Hermione här hemma. Sista månaderna har Hermione tappat mycket i vikt så vi fick ta det tunga beslutet att låta henne gå över regnbågsbron 💔 Nu har hon det bra och förhoppningsvis leker hon med Carisma och Harry Potter som var de två som välkomnade henne in i vår familj. Vi fick 16 fantastiska år med denna underbara, vackra katt. Tålmodig med alla kattungar som velat leka med henne. Satt alltid och väntade snällt till alla fått mat för hon visste att hon också fick. Gick på plattorna runt huset för att kolla in ägorna för att sedan vända tillbaka till en.


Vila i ro vår vackra Hermione, du är älskad och saknad <3


220830 Nya bilder på Mollys kattungar. Nu springer de i hela huset men hittar dem ofta inne i vårt sovrum där Ginny valt att ha sina små. Ginnys små har blivit 4,5 vecka gamla, de ligger gärna som sover med Mollys kattungar. Det börjar bli bra med fart på dessa små med. Försökte ta foto på Ginnys kattungar men det blev inte så bra, de var inte så samarbetsvilliga. Vi får försöka igen till helgen.

220825 Kendall har blivit tingad.


220817 Idag har Kylie blivit tingad. Nya foto på Mollys kattungar. Nu är det fullt ös som gäller för att i nästa ögonblick så sover de. Nu går de i nästan hela huset och är så duktiga på att klara detta. Hur länge dröjer det innan de är uppe i sängen mån tro.


220810 Nu har vi namnen klara på kattungarna. Mollys bruna hona ska heta Kylie, blå hona Kendall och bruna hanen Kenzo. Ginnys kattungar ska honan heta Lily och hanen Lexus. Färgerna på Ginnys får jag återkomma med men tror lilamaskad på honan och blåtabbymaskad på hanen.


220807 Nya foto på Mollys kattungar som idag blir 7,5 vecka, alla reserverade. Ginnys blir 1,5 vecka, de växer som bara den, Ginny har grädde i mjölken för de är stora. Honan kommer att stanna kvar och hanen är reservera. Hanen bli blå eller blåtabby och honan lila eller lilatabby.


220729 Nya bilder på Mollys kattungar som blev 6 veckor igår. Idag har vi utökat deras yta att springa på.


Igår fick Ginny 2 kattungar, 1 hane och 1 hona. Hanen finns det intresse för och honan ska vi avvakta och se hennes utveckling då tanken är att hon ska stanna hos oss.


En bruntabby hona på 9 år söker nytt hem då hon inte trivs i flocken. Bor idag med 2 yngre katter men gillar inte detta. Behöver flytta till ett hem som ensam katt, gärna någon pensionär där hon får all uppmärksamhet. Är du rätt hem så kontakta mig så vidarebefordrar jag kontakten till ägaren.


220721 Nu händer det mycket här hemma. Nu har de flyttat ut som vardagsrum på större yta och börjat äta babymousse. Nya foto på kattungarna som blir 5 veckor idag.


220711 Lite nya bilder på Mollys kattungar, nu går det fort. Snart dags för dem att smaka på babymousse.


220703 Lite bilder på de små, inte så lätt att fotografera dem. Alla går upp bra i vikt, skiljer idag 1 gram mellan dem. Alla har öppnat ögonen, de är så underbara att titta på. Bilder finns under fliken kattungar.


220624 Vi har fått kattungar mellan Odd Molly och Jaguar Jugular. Det blev 2 honor och 2 hanar men tyvärr så klarade sig inte den ena hanen. Kattungarna mår jättebra och går bra upp i vikt. Molly tar så väl hand om dem. Hanen är reserverad och intresse visat för båda honorna, se fliken kattungar


220616 Vi väntar kattungar mellan Ginny och Jaguar vecka 30, se våra planer.


220510 Helgen har vi tillbringat i Hässleholm. Tanken var att Ginny skulle vara med men fröken valde att slänga sin krage på hallmattan här hemma så det blev bara Enzo som var med. Enzo fick HP båda dagarna men gick inte vidare i nomineringen på lördagen och söndagen valde jag att inte ta upp honom.


Vi väntar kattungar mellan Jaguar och Molly vecka 24, se våra planer.


220404 Idag har vi varit hos Miriam Höllmer på Öresundsveterinären i Lund för att göra HCM scanning på Odd Molly, Ginny och jaguar. Alla hjärtan såg fina ut. Nu kan fröknarna börja löpa så ska de på date hos Jaguar.


220306 Helgen har vi tillbringat i Dragör tillsammans med Ginny. Ginny fick sina cert båda dagarna med jättefina bedömningar. Var uppe i nomineringen båda dagarna men förlorade mot en perser båda dagarna.


Nu vilar vi oss i form till utställningen i Hässleholm sedan hoppas vi våra planer på kattungar går i lås.


220208 I söndags var vi i Ruds Vedby med Ginny. Det var en utställning där man hade en utställning på förmiddagen och en på eftermiddagen.


På förmiddagen hade Ginny Alexey Shchukin, där Ginny fick sitt cert med en bra bedömning. Ginny var uppe till nomineringen men föll på att hon behöver mer tid och att de andra katterna var äldre och hade kommit längre i sin utveckling.


På eftermiddagen hade Ginny Magdalena Kudra. Ginny fick en fantastiskt bedömning, Magdalena gillade henne väldigt mycket. Var uppe i nomineringen där hon gick mot två perser. Jag blev så glad när Magdalena väljer Ginny som sin bästa fertila hona. I panelen sköter Ginny sig jättebra, 6 domare som ska titta på henne. Hon fick inga röster men jag är så nöjd med henne. Det är en fröjd att åka på utställning med Ginny. Tar allt med ro, inga problem med duschning och föning inför utställningen. Vilar i buren i lugn och ro, pratar och visar sig så fint för domaren. Lite nyfiken på allt som händer runt omkring är fröken men det får man lov att vara.


Nu får vi se hur det blir med planerna med utställning i vår, allt beror på hur Jaguar sköter sig hemma hos Ellinor.


220129 Varit och hälsat på Jaguar hos Ellinor. Vilken härlig kille, vilket temperament han har, helt underbar. Jaguar har precis blivit 8 månader, väger redan 4,5kg. Kommer bli underbara kattungar efter honom. Fantastiskt päls, underbara djupblå ögon, härlig kropp och tyngd. Ska bli så spännande att se hur kattungarna efter honom och flickorna blir.


211208 Helgen som varit har vi tillbringat i Hårlev, Danmark. Med oss hade vi Ginny som inte varit på utställning sedan mars 2020. Fröken tar utställning med ro och kopplade av i buren hela dagen. Var ute på trimhyllan och låg och visade upp sig. Ginny är en fröjd att ha med på utställning, hon tog bedömningarna med ro även om fröken inte tycker att hon ska sitta still i ens armar när domaren ska välja vem han ska nominera. Men det tar jag så gärna när hon är så underbar att ha med.


211008 Vi har varit på utställning i Malmö. Enzo fick HP i båda utställningarna och var uppe till nominering men förlorade i båda till en svart perser. Så glad att Enzo var så lugn hela dagen, inga konstigheter trots alla turer mellan bur och olika domare. Molly fick inte sina cert då hon har fått en vit fläck mellan frambenen så nu är hennes utställningskarriär slut.


210927 Från att prata med uppfödarkollega på utställningen förra helgen i Västra Frölunda som tipsar om en hane till att vi sedan åker och tittar på honom i helgen som gått så resulterar det i att vi har köpt in en hane till våra flickor. Välkommen S*Tinywinys Jaguar Jugular till oss. Jaguar bor hos fodervärd och tanken är att vi ska ta kull med våra flickor nästa vår. Kommer lånas ut till redan bestämda honor.


210917 Idag så har Jessie äntligen flyttat till Marina som har väntat på henne. vi önskar Marina och Jessie lycka till.


210911 Lite uppdatering angående Jessie. Jessie mår bra nu, äter som hon ska och leker med de andra. Vikten går åt rätt håll och nu känner jag att jag kan släppa iväg henne till sin nya matte. Jessie ska få sin andra vaccination och bli chippad och besiktigad i nästa vecka för att sedan flytta till son blivande matte som väntar troget på henne.


210830 I fredags flyttade Jordan alias Frasse till Mats och Camilla och S*Lyckohjärtats Evita alias Doris. Allt gick jättebra, Doris fräste lite på Frasse sen slickade Doris på honom sedan var det lek som gällde.


I lördags flyttade Joker alias Sinister till Vicky och S*Lyckohjärtats Ferrari alias Dexter. Dexter fräste lite på Sinister sedan lekte de. Detta kommer bli bra mellan dem.


Lilla Jessie har inte flyttat ännu då hon fick problem med magen förra fredags. Jessie ville inte äta och gick ner i vikt så det blev några besök till veterinären. I torsdag så fick hon dropp och lavemang och skötte magen, var rätt pigg när hon kom hem och åt mat när hon kom hem. I fredags eftermiddag tyckte jag att hon åt väldigt lite och på kvällen så ville hon inte äta igen. Nu blev det en tur till djursjukhuset istället och de behöll Jessie. Jessie var uttorkad och har fått dropp, något höjd sänka. Inget syns på röntgen så igår fick vi hämta hem henne. Jessie är mycket piggare, leker med mamma och mormor och äter. Nu ska Jessie komma upp i vikt sen så ska hon få flytta till sin nya ägare som väntar på henne.


210824 Idag har Ice flyttat till Anne och birman Molly och korelian bobtail Mimmi. Jag var och lämnade Ice hos Anne och han tog plats i soffan bredvid Anne och lekte och myste efter att ha inspekterat runt om.


210820 idag har Isolde flyttat. Isolde kommer att kallas Kokos och ska bli bortskämd som den prinsessa hon är av Andreas, Nadine och Theodor.


Rapport från Christina med Ikaros, han kom in som en kung hos dem. Ofelia som är 13 år var den som tog emot honom först. Elisabeth som är 4 år kommer snart på vilken rolig sak Christina har tagit hem. Sov bredvid Christina i natt och berättar när det händer för lite eller inte tillräckligt fort 😹


210819 Nya bilder på kattungarna. Sista bilderna på Ice, Ikaros och Isolde. Ikaros har flyttat till Christina och birmorna Ofelia och Elisabeth. Ofelia är 13 åt och Elisabeth 4 år så Ofelia kommer nog tycka det är skönt att Elisabeth får en kompis att leka med så hon slipper att leka. Fina äldre damer måste ha sin skönhetssömn 😻


210814 Nya bilder på kattungarna. Mollys är redan 12,5 vecka, vart tog tiden vägen. Nu flyttar de nästa helg. Ginnys är 11 veckor, de blir kvar 2 veckor till.


210807 Ikaros är tingad.


210804 Nya bilder på kattungarna, Ikaros är reserverad.


210721 Nya foto på de små. Jessie är reserverad så nu är det bara Ikaros som är tillgänglig.


210717 Ice, Isolde, Joker och Jordan är tingade. Nu finns Ikaros och Jessie tillgängliga, Ikaros är leveransklar den 19/8 och Jessie den 27/8.


210713 Blev inga bilder förra helgen då vi varit på semester. katterna har blivit uppassade av min arbetskamrat som tagit hand om alla. De små växer så det knackar så katt akten har haft fullt upp med att bygga ut deras utrymme. Nu ligger det nya bilder på båda killarna. I-kullen är idag 8 veckor, det finns en brunmaskad hane tillgänglig. J-kullen är idag 6,5 vecka, där finns en brunmaskad hane tillgänglig.


210628 Lite nya bilder på I-kullen men nu finns de första på J-kullen. Nu har vi ökat på deras utrymme två gånger och det går undan här hemma. Enzo tycker de börjar bli roliga att leka med nu när de börjar bli lite större.


210619 Oj vad tiden springer iväg, Mollys kattungar blir snart 5 veckor och Ginnys har hunnit bli 3 veckor. De har fått flytta till större plats då Ginnys höll på att flytta runt dem och Molly hängde på. Nu är båda mammorna nöjda när de bor stötte ute i vardagsrummet. Det är så roligt att se på de små när de leker med varandra och ligger huller om buller tillsammans. Molly matar Ginnys kattungar och Ginnys matar Mollys, eller var för inte ta lite blandat av dem. Det är underbart att se hur dessa två mammor hjälps åt med de små.


210602 Ginny fick 3 kattungar i fredags, 2 hanar och 1 hona. Allt gick jättebra, Ginny valde att föda dem i bolådan där Molly har sina kattungar. Molly hjälpte Ginny att tvätta dem och navla av dem. Ginny och Molly hjälps åt med kattungarna, de ligger och sover i en hög tillsammans. Avvaktar status på honan om hon ska stanna kvar annars finns intresse för henne, hanarna finns det intresserade.


210601 Idag blir Hermione 15 år, denna fantastiska drottning


210523 Molly fick 3 kattungar i måndags natt, 2 hanar och 1 hona. Allt har gått jättebra, de diar för fullt och går upp bra i vikt. Den ena hanen är reserverad och intresse finns för den andra hanen. Avvaktar status på honan om hon ska stanna kvar annars finns intresse för henne.


210418 Vi väntar kattungar mellan Odd Molly och Gunvald vecka 20, även Ginny väntar kattungar med Gunvald i vecka 21. Så spännande, hoppas där blir någon snygg hona att behålla, kanske tom 1 från dem var.


210116 Nu har Hercules och Hedwig flyttat till Teresa, allt har gått jättebra. De busar, leker, finner nya gömställen, myser och tar hand om varandra. De kommer ha det så bra tillsammans hos Teresa 😻 Sista fotona på dem ligger under fliken kattungar.


201229 Bestämde mig i julveckan att inte behålla Hedwig så jag frågade Teresa som ska ha Hercules om hon kunde tänka sig att ta Hedwig med, Teresa har bestämt sig för att Hedwig ska få flytta med brorsan till henne. Det kommer bli så bra för dessa två hos Teresa och så får de vara tillsammans, dessa busfrön 🥰


201227 Nya bilder på kattungarna som är 11,5 vecka gamla. De är så underbara båda två, Hercules kallar på en när han inte hittar oss och då ska han bäras lite, han är matvraket här hemma :) Hedwig bara spinner så fort man tittar på henne.


201221 Nya foto på kattungarna som nu är 10,5 vecka. Granen står fortfarande upp men den får sina prövningar, den stackarn. Ginny är snabb att visa hur man klättar i granen och de små är inte långt efter.


201206 Förra helgen missad jag att fotografera kattungarna så det får bli idag istället. De är nu 8,5 vecka gamla och springer i nästan hela huset. Det är full fart och de vuxna har fullt upp med att leka med dem 😃 på tisdag ska de få sin första vaccination.

201122 Nya foto på kattungarna som nu är 6,5 vecka. Nu är det mycket bus och lek med de stora katterna. man får akta sig så man inte kommer i vägen.


201116 Nu finns det nya foto på kattungarna som nu är 5,5 vecka gamla. Nu får de springa runt lite i huset korta stunder och det går fort. Hercules är tingad och Hedwig ska bo kvar hos oss.


201109 Nya foto på kattungarna som är 4,5 vecka.


201108 Kattungarna växer, hanen har vi döpt till Hercules är reserverad och honan som vi döpt till Hedwig (Harry Potters uggla) kommer att stanna i katteriet, Nya bilder på de små kommer imorgon. De har fått prova på baby mousse och det föll dem väl i smak, de äter det med god aptit och började äta med en gång.


201101 Nu är kattungarna 3,5 vecka gamla, nya bilder ligger under fliken kattungar. De är väldigt nyfikna på världen utanför bolådan. Har idag tagit bort luckan och gjort en liten hage utanför som de kan gå ut i. Hann inte fixa det färdigt förrän de provade den. Snart dags för dem att prova på babymousse, ska bli spännande att se hur de reagerar på det.


201025 Lagt in bilder på kattungarna, de växer som bara den. Har tredubblat sin vikt sedan födseln. Molly tar så väl hand om dem och får fortfarande hjälp av Ginny med dem.


201010 Natten mellan tisdag och onsdag så födde Molly 2 stycken kattungar, en hona och en hane. Härliga vikter på dem båda vid födseln, honan vägde 101g och hanen 100g. Molly verkar ha grädde i mjölken för de ökar riktigt bra i vikt. Ingen stödmatning denna gången utan båda diar på Molly. Storasyster Ginny hjälper gärna till med dem, ligger gärna med Molly i bolådan och tar över sysslorna när Molly går iväg. Se mer under fliken kattungar.


200911Emelie har flyttat till egen lägenhet så i onsdags så flyttade Esteban och Gucci hem till henne. Gucci är väldigt kelsjuk, man märker att han saknar sin syster men vi hoppas han kommer till ro med Esteban som sällskap. Esteban har tagit flytten bra som den cool lugna katt han är, ligger lite här och där. Har hittat sin plats i sovrumsfönstret medan Gucci ligger på Emelies kudde.


200830 Förra helgen var vi i Helsingborg och HCM scannade Ginny och allt såg bra ut. Idag kan vi konstatera att vi väntar kattungar mellan Odd Molly och S*Skessans Borghetti, så spännande.


200621Ibland blir det inte som man tänkt sig, jag hade hoppats få skriva att vi väntade kattungar men nu blev det inte så. Molly hade varit iväg på parning och vi väntade på att se om parningen tagit när vi upptäcker att Molly inte mår så bra. Det visar sig att Molly har fått en livmoderinflammation så det har blivit en del besök hos veterinären denna veckan. Vi försökte rädda kattungarna men beslöt efter någon dag att ge Molly Alizin, abortspruta då det inte räckte med enbart antibiotika. Nu får Molly vila upp sig och bli bra så kanske det blir en kull till hösten istället. Viktigast är att Molly mår bra så då får kull vänta.


200514 I fredags den 8/5 blev Gucci kastrerad, allt har gått jättebra. Varit superduktig på att inte slicka på såret så han har klarat sig utan tratt.


200428 Då det inte blir några utställningar på ett tag så planerar vi att para Odd Molly. Uppdaterar igen när vi vet om Odd Molly blivit dräktig.


200229 Nästa helg ska vi till Dragör med Odd Molly och Ginny, har lagt in det på utställnings sidan.


200229 Nästa helg ska vi till Dragör med Odd Molly och Ginny, har lagt in det på utställnings sidan.


200112 Vi har varit i Helsingborg och gjort HCM-scanning på Odd Molly hos Torkel Falk, allt såg bra ut.


Gucci letar fortfarande efter sitt för alltid hem. Tror Gucci hade gillat att få sällskap av någon annan katt i sitt nya hem men det är inget krav. Rätt hem är viktigast.


191101 Igår var Gucci och Ginny och fick sin första vaccination. Allt gick jättebra och veterinären kände båda testiklarna på Gucci.


191007 Helgen har jag tillbringat på utställning i Malmö. Jag ställde ut Esteban som blev Internationell Premier på lördagen och fick sitt första cert i klass 6 på söndagen. Enzo fick hederspris båda dagarna. Båda killarna har fått superfina bedömningar och var uppe till nominering båda dagarna men gick inte vidare.


Gucci kommer att leta efter sitt för alltid hem, Ginny kommer att stanna i katteriet som det ser ut just nu.


190924 I söndags var jag i Rishöj med Esteban och Enzo. Båda katterna gick hos Mats Askett och var de enda kastrat hanarna. Enzo slog ut morfar Esteban i nomineringen. I panelen så fick Enzo inga röster utan Karin Montanens Bazil vann med alla rösterna.


190915 Nu har kattungarna blivit 2,5 vecka gamla. De växer och frodas. Gucci diar på Molly men Ginny handmatar vi, Molly tar hand om dem perfekt.


190808 Vi var i Ölstykke, Danmark i helgen som var med Esteban och Enzo.


På lördagen fick Esteban sitt cert och blev premier. Förlorade nomineringen mot en ragdoll. Enzo fick hederspris och blev nominerad.


På söndagen så fick Esteban sitt cert i klass 8, förlorade nomineringen mot en snygg perser som blev Best in Show. Enzo fick hederspris och blev även denna dagen nominerad. Så stolt över mina pågar.


190708 Sista helgen i juni var vi på utställning i Kalmar med Enzo. Enzo fick mycket fina bedömningar båda dagarna men förlorade i nomineringen mot Noah på lördagen och mot en perser på söndagen. Vi har haft en mycket trevlig helg med våra kompisar med god mat och härligt sällskap. Nästa utställning är i Ölstykke den 3-4/8.


190601 Molly visade sig inte vara dräktig efter att ha varit iväg på parning. Nu får vi vänta på att Molly ska börja löpa igen så hon kan få åka på en ny date.


Uppdaterat utställnings sidan efter att Enzo och jag varit i Hässleholm på utställning den 18-19/5.


190414 Har helt missat att uppdatera efter utställningen i Dragör. Enzo fick sina cert båda dagarna. Enzo var nominerad på lördagen och förlorade mot en exotic på söndagen.


Förra helgen var vi i Åhus på utställning med Enzo. Enzo fick sitt cert på lördagen och var uppe tillnominering men förlorade mot en chokladtabby birma. Söndagen fick Enzo sitt cert och det var det sista certet så numera titulerar Enzo sig som Supreme Premier Enzo fick en fantastik bedömning av Caroline och när jag berättade att han tagit Supreme titeln så var det första hon sa att du ska väl inte sluta ställa honom, han är så snygg❤


Nu väntar vi på att Molly ska börja löpa så hon kan få åka på date, så spännande❤


190211 Nytt år och nya utmaningar. Vi väntar på att Molly ska börja löpa så hon kan åka på date, mer information kommer på planer sidan. Esteban kommer vi att hålla hemma från utställningar då han markerar hemma efter utställningen i Göteborg. Nu måste vi få ordning på detta, hoppas att Feliway som vi satt i i huset ska hjälpa men det verkar så hittills. Så det blir bara Enzo som vi ska åka med på utställning under våren.


Såg att Enzo hamnade på plats 25 på Årets Katt Sverak 2018 med 2 resultat och Molly på plats 83 med 1 resultat. Jag ställer mycket i Danmark då detta är så nära för mig men försöker åka på de utställningar som ligger nära i Sverige. Resultaten på Årets Katt lista är bara för svenska utställningar.


180812 Idag har jag varit i Helsingborg på utställning med Odd Molly och Enzo. Odd Molly fick sitt cert och blev även BIV. Förlorade nomineringen till en snygg ragdoll som sedan blev BIS. Enzo fick sitt cert och var ensam kastrat hane hos sin domaren och blev nominerad. I panelen mötte han snygge Noah som Anders och Christina Nilsson har. Det tog ett tag innan jag fattade att det var Enzo som vunnit. Enzos första Best In Show, är så stolt över mina katter❤


180806 Helgen har vi tillbringat i Herlufmagle i Danmark, Med oss hade vi Odd Molly och Enzo. På lördagen fick Enzo sitt cert och fick titeln Grand Internationell Premier och blev nominerad. I panelen tyckte han inte det var så roligt så jag fick hämta honom, vet inte riktigt vad som hände där. Odd Molly tog cert i konkurrens med annan hona. Sedan tog hon BIV-V och därmed så hade hon slagit ut de konkurrerande honorna till nomineringen. I panelen skötte hon sig bra men fick inga röster.


Vi har haft en lyckad helg tycker vi.